A thai masszázs ötvözi az ázsiai szomszédaitól átkerült, és generációkon át öröklődött stílusokat. Ellentétben a nyugati masszázs folyamatos ütögetős, gyömöszkölős módszerével, a thai módszer pontnyomást, izomnyújtást és ritmikus jógaszerű mozgásokat elegyít könnyed, megnyugtató stílusban.

A thai masszőrők a test feszültségének megszüntetésére nem csak a kezeket,  hanem lábukat, alkarjukat, térdüket, könyöküket is használja. A masszázs a padlóra fektetett matracon, vagy masszázságyon, teljesen felöltözve, olaj nélkül történik.

A thai gyógymasszázs mélyen a szervezet működésében fejti ki hatását, megszünteti a izom-és ízületi feszültségeket, valamint segít az ideg-, izom-és ínszalagok kiegyensúlyozásban.

A Nuad Bo-Rarn (thai masszázs) 6 kulcsfontosságú pontja:

Jóga – Gyakorlat – Elmélkedés – Reflexológia – Akupresszúra – Gyógyító Művészet

Holisztikus előnyei a hagyományos thai masszázsnak:

(holisztikus: a teljességre, az egészre törekvő; az a gyógyítási mód, melynél figyelembe veszik a beteg értelmi, fizikai és szociális állapotát is)

Megkönnyíti az ellazulást , növeli a tudatosságot, felszabadítja a blokkolt energiaáramlást, élénkíti az idegrendszert, enyhíti a fájdalmat és az izomfeszültséget, gyorsítja az anyagcserét, erősíti és megfiatalítja a testet, javítja a vérkeringést és nyirokkeringést, növeli a rugalmasságot (passzív jóga pózok), kiegyensúlyozott testi, leki és a szellemi közérzetet nyújt, méregtelenít.

A thai masszázs különösen hasznos lehet:

Fejfájás, migrén, ízületi gyulladás, fájó nyakcsigolyák, bénulás, zsibbadás, isiász, hátfájás esetén.

Időpont foglalás