Tradicionális thai masszázs szalonunkban Profi, képesített thai masszőr hölgyek várják szeretettel vendégeinket 3 masszázsszobával – melyből 2 összenyitható, páros masszázsra adva lehetőséget -, hangulatos környezetben, kellemes zenével, és  2 masszázsfotellel, a lábmasszázs kedvelőinek.

Várjuk kedves vendégeinket akiknek fontos az egészségmegőrzés, a feszültség csökkentése, lazítás, kikapcsolódás, és nem utolsó sorban azokat akik szeretik a thai masszázszt.

Az eredeti thai masszázs kezelés enyhíti fáradtságát, csillapítja fájdalmát és segít  visszaszerezni frissességét. Serkenti, nyugtatja a lelket és a testet.

Javítja a nyirokkeringést és a vérkeringést, elősegítve a szervezet méregtelenítését.

Stimulálja a vegetatív idegrendszert, a belső szerveket. Az érzéssel végzett nyújtások és húzások oldják az izmok és az ízületek merevségét, feszültségét, növelik a test rugalmasságát.

Thai masszázs kezelés után frissnek és ruganyosnak érezzük magunkat. Érezhető, mennyivel könnyebben mozgunk! Izmaink merevsége, betokozódása megszűnik.

 Ha egyszer, eljön biztos, hogy ismét visszatér.

Thai masszázszalonunk a 2. kerületben Budán, a Budagyöngye Bvásárlóközpont nyitvatartási rendjétől függetlenül üzemel. A nyitvatartásunkról az Elérhetőségeink menüpontban tájékozódhat.

Mindhárom szolgáltató SZÉP-kártyáját elfogadjuk, a szabadidő zsebből.

Kérjük jelentkezzenek be telefonon – +36303269990 -, vagy használják az oldalunkon található foglalás gombot és foglaljanak időpontot  a masszázsra kényelmesen, gyorsan, egyszerűen.
Időpont foglalás